Så funkar det att skrapa skraplotter online

Om du gillar skraplotter och den spänning de medför, kan det vara intressant för dig att testa att skrapa skraplotter online också. Men innan du gör detta, kanske du undrar över hur detta egentligen fungerar? I så fall kommer här en kort introduktion till detta:

UW-Madison Teaching Learning SymposiumNär du köper en skraplott på nätet så kommer denna att dyka upp på din datorskärm. Du får givetvis ingen skraplott i handen på samma sätt som när du köper skraplotter på macken, men även skraplotter online är snyggt designade och har särskilda, tydliga fält som man ska skrapa. Fördelen är kanske att skraplotter på nätet är större än de vanliga skraplotterna, vilket kanske uppskattas av t.ex. den med lite sämre syn.

Prova skraplotter online – gratiserbjudande:

Sedan använder du helt enkelt musen du har till datorn för att skrapa skraplotten du har på skärmen. Man behöver alltså inget mynt eller liknande för att göra detta!
Exakt vilka symboler du bör få fram, samt hur många av dem som ska dyka upp för att du ska vinna varierar lite beroende på vilken skraplott det gäller, men det brukar finnas väldigt bra beskrivningar för detta, så detta bör inte vara svårt att förstå.

När du sedan ”skrapat” klart ser du omgående om du vunnit eller inte, precis som med vanliga skraplotter, så när det gäller detta är det ingen skillnad jämfört med vanliga skraplotter.

Man bör dock vara medveten om att vinstsummorna för vissa skraplotter online kan vara betydligt större än vad man är van vid från vanliga skraplotter. Det finns t.ex. skraplotter där man kan vinna tio miljoner kronor om man har tur! Och även om vinstsumman inte är så extrem, är vinstpotterna ofta imponerande.

Maxvinsten för varje skraplott

Du kan alltid kolla upp vad maxvinsten för varje skraplott är innan du börjar skrapa om du vill det. Detta kan vara en god ide om man hela tiden vill vara säker på att vinna så mycket som möjligt.

Vill man testa skraplotter online men inte är helt säker på att man kommer att gilla detta, kan det vara bra att veta att det finns bra erbjudanden som ger dig möjligheten att skrapa skraplotter online gratis då och så. Så försök hitta ett sådant erbjudande om du inte vill lägga riktiga pengar på spelet innan du är helt säker på att det faktiskt passar dig!