Trisslotter

Plötsligt händer det – trislottens ordspråk

Vi översköljs med glammig reklam om nya fräcka bilar, nybyggda bostadsrätter, nyaste sminket och kläder. En del vill visa upp nyare och bättre statusprylar än sin granne, och andra drömmer om att kunna bestämma över sin tid och prioritera tid till närhet med familj och vänner.

Gemensamt har de dock att drömmen inte alltid är uppnåelig på vanligt traditionellt sätt med år av sparande. Otålighet, oförmåga eller svårigheter att spara är de vanliga orsakerna, men vad är då alternativet? Tanken på att vinna en ansenlig summa pengar som förändrar tillvaron drastiskt gör att många köper lotter såsom trisslotter.

Med en trisslott så får du spänningen i din hand och en chans till att vinna stora pengar. Den kostar mindre än ett paket cigaretter och man väljer själv när man vill skrapa den. Tänk dig att du vinner en stor summa eller ännu hellre tre tv-apparater så du får komma till TV4 och skrapa fram ett månadsbelopp i minst 10 år…. plötsligt händer det.

Triss – Sveriges mest sålda skraplott

Alla har vi hört talas om den. Många har tänkt köpa en trisslott vid något tillfälle och de flesta gjorde det nog just då. Trisslotten är Sveriges mest sålda skraplott, och reglerna är superenkla; skrapa fram tre likadana rutor och vinn. Simpelt. Kanske det simplaste någonsin. Det kämpigaste blir att hitta en lös krona eller en femma någonstans långt nere i jackfickan. Det funkar med en tia också, men det kan bli onödigt irriterande om du inte har bebishänder. En större peng rekommenderas.

Här skrapar du skraplotter online >>>

Vill du ha en skraplott som är enkel att förstå? Vill du ha en skraplott som du kan ge dig på och skrapa omedelbart utan att behöva läsa in instruktioner och regler innan? Då är trisslotten en skraplot för dig! Du behöver inte sätta dig in i några regler alls. Sätt igång att skrapa på en gång och se till att klämma fram tre av samma siffra eller symbol för att vinna.

En rolig grej med trisslotten är att du kan skrapa fram tre teverutor och i och med det få en chans att skrapa en speciallott i självaste TV4:s studio! Det bästa är att du inte bara får komma till en studio och visa upp ditt skrapansikte, utan speciallotten du skrapar bestämmer bara hur stor din vinst blir. Du är med andra ord garanterad vinst, det är bara en fråga om hur mycket. Dubbelt upp av spänning!

Vinstmarginalen på en trisslott ligger på mellan 30 kronor och 1 miljon kronor. 30 kronor är alltså det minsta du kan vinna, och chansen att du får en lott som bär på vinst är hela 1 på 5. Det är bra odds; en av anledningarna till att skraplotten är Sveriges mest sålda skraplott.

Om du lyckas skrapa fram tre stycken klöver på din lott väntar en saftig vinst. Det handlar om någonting som kallas månadsklövervinsten vilket innebär att du får en summa mellan 10.000 och 100.000 kronor varje månad under en period som sträcker sig från 10 år och ända upp till 25 år. Det här är ingen dåligt vinst. Tänk på det – 10.000 kronor extra varje månad till din vardagliga inkomst. 100.000 kronor! Svindlande, eller hur? Överväldigande? Det är inte så konstigt. Den här vinsten får du dessutom skrapa fram i TV, så stora delar av Sveriges befolkning kommer få se ditt fullständiga glädjefnatt.

Eller kommer du hålla masken när du har skrapat fram 100.000 kronor i månaden i 25 år?

Knappast.