Poker King

Poker King låter inte som någonting som skulle finnas som skraplott. Det kända kortspelet som lockar så många miljoner människor världen över att testa sina styva ansikten finns nu i version skraplott – så häftigt att alla spänningssökande leenden når nya breddgrader.

Poker King är precis vad det låter som; du skapar fram din egen pokerhand och jämför den med dealerns. Naturligtvis ska din hand vara bättre än din motståndare. Det är en fördel om du åtminstone har en grundläggande kunskap i de olika pokerhänderna och dess värde i förhållande till resterande händer. Det är inte alltid lätt att urskilja det för den som inte spelar poker ofta, men det lossnar snart.

När du skrapar en Poker King får du 7 kort – 2 synliga och 5 dolda. Du ska nu skrapa fram tre av dina dolda kort, och tillsammans med dina ursprungliga 2 få en bättre hand än dealern. Här finns det tyvärr inget stelt ansikte att försöka läsa av eller en massa andra spelare runt ett virtuellt bord, så du får helt enkelt lita på turen. Detta förminskar dock inte det faktum att det är en oerhört spännande skraplott som sticker ut ur det omfattande utbudet av skraplotter.

Om Poker King har någon like i vimlet av skraplotter? Faktiskt inte! Det är vad som gör Poker King annorlunda. Pokervärlden är en levande värld som inte har fungerat i skraplottens värld tidigare, men Poker King hittade en väg att kombinera det bästa från båda världarna och skapa en annorlunda och spännande spelupplevelse. Tycker du om poker så kommer du att tycka om Poker King, och det är absolut ingen överträdelse! Poker King är nytänkande och det bästa från två världar.

Av dessa anledningar platsar Poker King bland de skraplotter som klassas som annorlunda. Det finns ett flertal skraplotter som sticker ut i mängden, men den här står i en klass för sig. Du som vill ha en spelupplevelse utöver det vanliga bör ta en titt på Poker King. Skraplotten garanterar en annorlunda spänning, och skrapar du fram en segerhand väntar saftiga vinster!