Skrap-bingo

För dig som uppskattar en utmaning och samtidigt tycker om att skrapa lotter och uppskattar spänningen som följer kommer Skrap-bingo att falla dig i smaken. Den här lotten är en annorlunda skraplott som kommer att testa både tålamod och finess. Det tar nämligen en stund att skrapa den här lotten och det är lite svårare att greppa hur den här lotten fungerar i jämförelse med andra lite enklare utformningar.

Skrap-bingo fungerar på så sätt att istället för att någon form av ledare sitter på en pedestal och ropar upp nummer så fungerar du som din egen utropare. Du har en utropsruta på skraplotten där du skrapar fram nummer som annars skulle ropas upp. För varje nummer markerar du på någon av de fyra bingorutorna som finns tillgängliga på lotten, och när du vinner kan du tjoa hur mycket du vill.

Skrap-bingo kan du spela tillsammans med andra. Det är en fantastisk underhållning för hela familjen, och det fungerar lika bra att samlas ett gäng kompisar och skrapa fram en vinst. De sociala förutsättningarna för den här typen av skraplotter är därför mycket stora. Man kan tycka att de allra flesta typer av skraplotter fungerar bra i en social sammankomst, men fördelen med skrap-bingo är att det är en mer hållbar lott som på så sätt erbjuder mer långvarig spänning för den ultimat glädjestunden.

Den här skraplotten är förvisso en av de dyrare skraplotterna på marknaden, men hållbarheten gör det mödan värd. Det är ett mer omfattande spel än exempelvis en vanlig triss, och av denna anledning kan det vara värt att ge en liten extra peng för den här. Skrap-bingo är mer tidskrävande och det krävs lite mer tankeprocesser än för att skrapa en annan typ av lott. Du vet ju hur det är att spela bingolotto, och det är samma princip som att skrapa en skrap-bingo.

Vinstchanserna på en skrap-bingo är 1 på 4, vilket är mycket bra odds. Det är en fördel som kan läggas till på listan av andra fördelar. Det kan tyckas irriterande att gå igenom ett förhållandevis hållbart spel utan att kamma hem någon vinst, men om du tänker dig in i situationen att du skrapar tillsammans med några kompisar så kommer du se hur givande det faktiskt är. Det är egentligen inte det faktum att du måste vinna är huvudsaken längre. Nu är det istället spänningen och glädjen tillsammans som är i fokus. Den sociala tillvaron och det fantastiska spänningsmomentet gör att skrap-bingo hamnar väldigt högt upp bland de mest underhållande skraplotterna på spelmarknaden.