Tialotten

Tialotten är den billigaste skraplotten på spelmarknaden. Principen är fortfarande detsamma som på de vanligaste skraplotterna, att du ska skrapa fram tre lika belopp för att få en vinst. Du skrapar på en yta som ser ut som traditionell tiokrona, och både namnet och designen är talande för det billiga priset.

Chansen att skrapa fram en vinst på en tialott är nästan 30%. Det är väldigt bra odds i jämförelse med många andra typer av skraplotter. Den högsta vinster ligger på hela 100.000 kronor och det är en utav de enklare skraplotterna på marknaden. Det billiga priset gör det mycket enkelt att lägga till en tialott till dina varor när du är ute och handlar. Du får en snabb och billig väg till lite spänning i vardagen.

På en miljon lotter går det exakt 272.831 stycken som bär vinster med sig. Den största delen utgörs förstås av lågvinsten på 10 kronor, men med skraplottens pris i åtanke kommer det inte bli ekonomiskt kännbart att satsa mot storvinsten.

Att välja tialotten är att välja en lott som är enkelt att både köpa och skrapa. Det är heller inte svårt att förstå sig på tialottens uppbyggnad. En tialott är en skraplott avsedd för alla och ger alla en enkel väg till en stund av spänning och njutning. Det är inte många av skraplotterna på spelmarknaden som kan mäta sig med tialotten på det sättet, och det är vad som gör den till en av våra mest sålda skraplotter.

Idag finns det flera olika varianter av den traditionella tialotten på spelmarknaden. Utbudet av skraplotter förändras hela tiden, varför tialotten har utvecklats och i vissa fall blivit mer iögonfallande. Det är förstås den traditionella tialotten som är den mest sålda, men om du som tidigare har inhandlat tialotten numera vill satsa på en annorlunda version av den så finns det en del alternativ att välja mellan.

Om du väljer att köpa en fysisk lott hos någon av dina lokala spelombud och kammar hem en saftig vinst så är det viktigt att du hämtar ut din vinst innan det sista datumet har passerat. Om du istället väljer att skrapa din lott online behöver du inte oroa dig för det. I det här fallet, om du missar datumet, kommer lotten att skrapa sig själv. En eventuell vinst kommer automatiskt att trilla in på ditt spelkonto på den sida du har valt att registrera dig. På det sättet är det ju smidigare att skrapa online.