Temalotter

Det är inte ovanligt att skraplotter ges bort som presenter eller julklappar. Inte sällan är det trisslotter det handlar om, men det finns även lite mer uppseendeväckande skraplotter som exempelvis temalotterna. Temalotterna kan handla om julafton, halloween, eller någon av de andra högtiderna. Temalotten är perfekt för dig som vill ge någon en skraplott med lite personlig prägel istället för att du lämnar över ett kuvert med några trisslotter eller någon annan typ av de vanligaste på spelmarknaden.

Den främsta fördelen med temalotten är att du har en skraplott för varje tänkbart tillfälle. Är personen i fråga extra intresserad av någonting – låt oss säga poker – då kan du hitta en skraplott som passar personen perfekt. Skraplotten Poker King är en temalott som inspirerats av det populära kortspelet poker. Vill du köpa en lott till någon i julklapp kan du välja Santa Scratch som är en temalott anpassad till det färgstarka julfirandet.

För den som uppskattar en humoristisk gåva kan en lott vid namn Dawn Of The Bread vara någonting. Här ska du, precis som på de klassiska trisslotterna, få tre av samma symboler för att vinna. Skillnaden är att du öppnar upp brödkakor innehållande en massa äckliga saker som ögon, hjärtan och skalbaggar. Kanske bör tilläggas att det krävs lite mod för att spela den här annorlunda skraplotten. Och den som spelar bör heller inte vara kräsmagad.

Dragon’s Fortune är en skraplott som passar den med en förkärlek till drakar andra typer av övernaturliga berättelser. Temat är, precis som namnet antyder, riktat till drakar. Den här lotten spelas online och går ut på att draken sprutar ut sex kulor, var och en med en kinesisk symbol på. För att vinna krävs att du får två av samma tecken. Det här är en temalott som även passar den som talar kinesiska eller fascineras av den österländska kulturen.

Som du ser finns det flera typer av temalotter för såväl olika människor som vid olika tillfällen och speciella högtider. Det stora utbudet av skraplotter är så brett idag att det knappt finns några begränsningar längre. När du dessutom inte behöver skrapa dina lotter fysiskt, utan kan göra det online, då utökas utbudet ytterligare med tanke på att det finns någon lagerplats som drar kostnader.

Temalotter är perfekt att ge bort till någon. En skraplott är i många fall en väldigt tråkig gåva, men tack vare de uppseendeväckande temalotterna kan du nu ge bort en skraplott utan att känna dig snål eller tråkig; du hittade lott som passade den tilltänkta personen bra, och du köpte den av högst personliga skäl.

Skraplotter är inte opersonligt längre.